Gebruik van een dubbele dildo

- 2023-03-21-

In speeltjes zoals dildo's is een dubbele dildo een bijzonder bestaan. Vergeleken met conventionele dildo's kunnen dubbele dildo's beide prikkels tegelijkertijd uitvoeren en hebben ze geen extra hulp van speelgoed nodig. Voor liefhebbers die anale stimulatie kunnen ontvangen is dit een zeer goede keuze. Wanneer de vagina wordt geprikkeld door externe krachten, kan de anus ook speelgoedcontact krijgen, dubbel intens genot.
De gebruiksmethode is gemakkelijk te begrijpen. Bevestig de basis van de sterke zuignap op het gladde oppervlak voor het erotische avontuur, pas de hoek aan, bereid je voor op smering en alles is klaar. Plaats de krachtige schacht voorzichtig op de vagina en anus steek het in, en je kunt eerst langzaam klaarkomen, geen zorgen. Of je kunt eerst de clitoris tegen de schacht wrijven, totdat de opwinding geleidelijk toeneemt, kan het gebruik van het speeltje soepeler verlopen.
Qua materiaal is het gemaakt van comfortabel natuurlijk PVC en vrij van ftalaten en latex. Simuleer de werkelijke toestand van de penis, verbeter de visuele impact en vergroot het echte plezier in de fantasie. Gebruik na het spelen een speelgoedreiniger of warm water om was het voor je volgende plezierreisje.