Tepelzuiger: een beetje fysieke schok

- 2023-05-16-

Onder de tepelspeeltjes, tepelpompjes en klemmen bevinden zich de supersterren, die de scène voorbereiden op intens plezier tijdens het voorspel. De tepelzuiger gaat echter niet alleen om plezier, het gaat ook om het terugtrekken van de tepels, wat een probleem kan zijn voor zowel mannen als vrouwen.

 

Dus, wat weet je over het terugtrekken van de tepel?

 

Tepels steken niet uit maar trekken zich naar binnen terug, wat tepelretractie wordt genoemd. De mate van tepelretractie varieert van persoon tot persoon, en de lichte tepel vertoont alleen verschillende graden van intrekking van de tepel, welke tepel kan uitsteken of worden geëxtrudeerd na stimulatie. Bij ernstige gevallen zit de tepel volledig vast in de tepelhof, kan niet worden uitgetrokken en is kraterachtig, vaak vergezeld van afscheiding of geur.

 

Tepelretractie gebeurt meestal bilateraal, maar kan slechts aan één kant voorkomen, waardoor het uiterlijk van de borst wordt aangetast. Bovendien kunnen verzonken tepels vuil ophopen, waardoor infectie of geurtjes ontstaan. Bovendien maakt het inzakken van de tepels het moeilijk voor de baby om te zuigen en de borst verliest het vermogen om borstvoeding te geven.

 

Dus wanneer de tepel is ingetrokken, is het noodzakelijk om actieve maatregelen te nemen. Naast ziekenhuisbehandelingen is het ook een goede keuze om de tepelzuiger te proberen om de tepels te verbeteren.



Over de tepelzuiger


Gemaakt van zachte en comfortabele PVC- en ABS-materialen, kan de compacte structuur gemakkelijk in de hand worden gehouden, maar ook in de zak worden gedragen en overal worden gebruikt. Dankzij de waterdichte functie kan de zuignap volledig in water worden gereinigd voor uw gebruiksgemak.


Zoals de afbeelding laat zien, is het niet erg ingewikkeld om te gebruiken. En zoals de naam al doet vermoeden, is de functie van de tepelzuiger om de verzonken tepel uit te zuigen onder de zuigkracht die door het vacuüm wordt veroorzaakt. Richt gewoon op de positie van de tepels om goed te presteren oefening.


Hoe de tepelzuiger te gebruiken


1. Voorbereiding


Reinig en desinfecteer eerst de zuignap voor een veiliger en gezonder gebruik. Als alles klaar is, richt je deze speelgoedopening op de tepel. Met een O-ring misschien een beter zuigeffect.





2. Begin te gebruiken



Druk op de airbag om de lucht uit de airbag te laten ontsnappen en houd de nippel vast zoals deze past.



3. Trek de tepel eruit


Houd de tepel vast en trek hem langzaam naar buiten om een ​​erectie van de tepels te krijgen.





Aan het einde van deze massage is het belangrijk om niet te vergeten de tepelzuiger te wassen. Masseer met mate, er kan een verrassing uit de tepels komen.


Kom en probeer het uit!