Wat weet je over seksspeeltje 1

- 2023-06-29-

Hoeveel weet jij over seksspeeltjes? Betekent dit dat talloze rijke erotische verbeeldingen in je opkomen als je ze noemt? In de stemming voor romantiek, de luchtige en echte aanraking, alles is zo opwindend. Maar in feite zijn ze meer dan dat. In dit nummer hebben we besloten om formeel over seksspeeltjes voor vrouwen te praten.

 

Terugkijkend op de geschiedenis, verschenen seksspeeltjes al in 28.000 voor Christus. In de opgegraven culturele relikwieën kunnen we zien dat de stenen beelden in de vorm van mannelijke voortplantingsorganen tot in detail zijn uitgehouwen, en het lijkt handwerk te zijn dat bestaat om het streven naar seks uit te drukken.

 

Maar of het nu in het Westen of het Oosten is, seksspeeltjes zijn geen spraakmakend kenmerk in de publieke opinie, en druk werk maakt het voor niet veel mensen gemakkelijk om exclusieve seksspeeltjes te bezitten. Tot de voortdurende ontwikkeling van het industriële niveau kunnen steeds meer mensen genieten van het geheime plezier van hun eigen lichaam.

 

Vanuit het perspectief van de ontwikkelingsgeschiedenis van seksspeeltjes hebben seksspeeltjes voor vrouwen een groter bestaansgevoel dan speelgoed voor mannen. Een van de redenen is dat vrouwen in een patriarchale samenleving altijd in een relatief passieve positie hebben gestaan. Vergeleken met de beschikbare geneugten van oude mannen, hebben vrouwen gebonden door kuisheid een grotere vraag naar seksspeeltjes die rustig kunnen worden gespeeld. En het verschijnen van de eerste vibrator in de moderne tijd houdt verband met de "hysterie" van vrouwen.

 

In de moderne tijd, met de voortdurende verbetering van industriële technologie en de ontwikkeling van de samenleving, zijn seksspeeltjes onder de aandacht van het publiek gebracht onder de promotie van adverteerders.





Kenmerken van modern speelgoed


Wat betreft het ontwerp van seksspeeltjes, vergeleken met het overdreven wilde uiterlijk, nadert het moderne speelgoedontwerp geleidelijk de minimalistische stijl. Frisse en eenvoudige kleurafstemming, vol creatieve uitstraling, verwijdert geleidelijk de vulgaire indruk en het is niet langer een bestaan ​​​​waardoor mensen zich in één oogopslag ongemakkelijk voelen.

 

Ze zijn zo ontworpen dat het niet gemakkelijk is om te geloven dat dit echt een erotisch speeltje is. Dit speelgoed heeft niet langer alleen de vorm van voortplantingsorganen, steeds meer speelgoed imiteert het uiterlijk van gebruikelijke voorwerpen die in het dagelijks leven van vrouwen bestaan. Het kan een halsketting zijn, een gezichtswasapparaat of een Bluetooth-headset. Deze mooie en delicate vorm maakt ze populairder bij vrouwen en kan royaal worden weergegeven.

 

In deze snelle tijden lijkt individuele masturbatie efficiënter, goedkoper en plezieriger dan een perfecte match te vinden en vervolgens plezierige seks met hem te hebben, en speelgoed is binnen na gebruik, het kan geheim worden gehouden tot het volgende spel.

 

Met de popularisering van seksuele kennis is de betekenis van seksspeeltjes serieus genomen door mensen. Onder invloed van hormonen is het voor mensen heel natuurlijk en normaal om verlangen naar seks te hebben. En het is niet iets om je voor te schamen. Net als eten en drinken zijn ze gezond en verdienen ze het om door iedereen genoten te worden. Het is ook erg belangrijk om de juiste seksspeeltjes te kiezen en deze op de juiste manier te gebruiken.

 

Chisa is van plan prachtig speelgoed te maken en heeft veel nieuw speelgoed ontworpen voor de verlangens van vrouwen. U kunt naar onze website gaan om de seksspeeltjes voor u te kiezen.