CHISA-NIEUWIGHEDEN in 2021 ADC

- 2021-09-24-

Toen we dit jaar naar Shanghai ADC gingen, hebben we heel wat klanten ontmoet, die onze gloednieuwe series en releases lieten zien. We hebben een serie glijmiddel en crème gelanceerd op de show en het trok veel aandacht. Het nieuwe C++-merk bevat ook toverstokken voor meervoudig gebruik en fantastische blikstokers zijn klaar om te rocken. We hebben souvenirs weggegeven die gemaakt zijn van een geheel nieuwe cartoonafbeelding van ons bedrijf die behoorlijk populair waren. We bieden onze klanten ook gratis aan. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met onze verkoopvertegenwoordigers of neem contact met ons op via SKYPE aan de rechterkant van de pagina.

We zijn gedreven door een vrouwelijk/mannelijk perspectief en hebben hard gewerkt om gebruiksvriendelijke producten te leveren die het seksuele geluk helpen verbeteren. We hebben de norm van ISO9001 gevolgd en hebben seksspeeltjes geleverd met premium materialen en worden geleverd met garanties, die de gebruikerservaringen en tevredenheid garanderen.

Het was jammer dat we geen kansen hebben om internationale klanten te ontmoeten. Neem gewoon contact op met onze verkoopvertegenwoordigers of klik op de Skype-knop aan de rechterkant voor updates van nieuwe releases en speciale kortingen van Chisa. Tot volgend jaar !